Postări

Se afișează postări din martie, 2017

"Aventuri de excursionist/ Adventures of tourists"

Imagine
Nu vedeți dublu. O nouă ediție (bilingvă - în limba română și engleză) a colecției de scurte povestiri "Aventuri de excursionist" a fost publicată. No, you're not seeing double. A new edition (a bilingual one - in Romanian and English) of the short story collection "Adventures of Tourists" was published. Și o vom sărbători ca atare. Joi, 6 aprilie 2017, veniți în foaierul Bibliotecii Județene "Octavian Goga" Cluj la orele 18:30. And we will celebrate it as we should. On Thursday, the 6th of April 2017, do come in the lobby of the County Library "Octavian Goga" Cluj at 18:30. Autoarea și invitați speciali vă așteaptă cu drag. The authoress and special guests are waiting for you.

Giveaway pentru povestea "Veverița Șugu și Câinele Hapciu"

Imagine
Pe goodreads se întâmplă ceva. Un exemplar gratuit din povestea pentru copii "Veverița Șugu și Câinele Hapciu" se pregătește să ajungă la voi. Iată ce vă trebuie pentru a intra în competiție: 1. un cont pe goodreads 2. să vă înscrieți aici  Mult succes!

Concurs

Imagine
Scrieți o povestire despre o întâmplare dragă/ haioasă/ bizară cu bunicii/ unul din bunicii dumneavoastră și trimiteți-o prin Formularul de Contact de mai jos. Cea mai frumoasă povestire va fi premiată cu un exemplar nou-nouț din nuvela „Sunt Veteran!”. Autograf inclus, bineînțeles! Bonus - povestirea câștigătoare va apărea și pe blogul http://emiliamuller.blogspot.ro/ . Perioada de trimitere a povestirilor : 0 2 – 24 martie 2017 (inclusiv). Data anunțului povestirii câștigătoare : 27 martie 2017. Vă aștept cu drag povestirile! Mult succes! Actualizare - 27 martie 2017 - Din lipsă de câștigător, exemplarul gratuit din nuvela "Sunt Veteran!" se reportează.